Fordelen med å ha med zippo-lighter i skogen og på fjellet

Skal du på tur i skog og mark, eller på fjellet, så har du kanskje laget en lang liste over det du må pakke. For i den store tursekken må du passe på å ha alt du trenger til dagene i naturen. Men har du tenkt på at du kan ha stor nytte av en zippo-lighter også?

For de som aldri har hørt om en zippo-lighter før, kan vi opplyse om at det er en lighter som antennes ved hjelp av sprit (nafta) i form av flytende hydrokarboner. Det som er fordelen med dette, er at det ikke fryser, slik at du kan tenne opp selv om det er mange minusgrader. Men zippo-lighteren har mange flere fordeler. Ønsker du en, se flere på getpersonal.no hvor du også kan sette på ditt eget trykk.

Liten og lett

Zippoen er både liten og lett, og får plass mange steder. I bukselommen, i jakkelommen, i lommen på sekken også videre. Samtidig er den ikke så liten at man mister den. Formen er lett å kjenne igjen, og teknikken sier at man skal flippe opp lokket for å antenne en flamme. Perfekt å ha med i fjellet når man skal tenne opp og kose seg.

Får alltid fyr

Da zippo-lighteren bruker flytende nafta, skal det nesten ingenting til før veken antennes. Veken går ned i den flytende væsken, som er sikkert forvart i en liten tønne, og med den får du alltid fyr. Enten du går i regnvær eller det blåser storm.

Røff design

Mange foretrekker zippoen både fordi den er driftsikker, men også på grunn av designet. Den minner dem om cowboy -og westernfilmer, med sigarett-røykende helter fra en annen tid. Den kan også forbindes med MC-folka i reklamen. Nå skal vi ikke reklamere for sigaretter i dette innlegget, men fortelle at zippo-lighteren har et tidløst design du til og med kan tenne opp i peisen med en kald vinterdag!