De beste bilene for jegeren

En jeger er avhengig av god fremkommelighet, og trenger derfor en skikkelig bil. Dette trenger ikke å gå på bekostning av utseendet eller komforten. I dag finnes det nemlig mange flotte SUV-er og pickuper som både ser bra ut og kommer frem overalt hvor en jeger trenger å komme frem.

En slik liste er ikke komplett uten Range Rover, en bil som tar seg like godt ut i byen som i skogen. Til tross for at det er en bil som har blitt svært populær i byen på grunn av sitt eksklusive utseende er den ikke til å kimse av når det kommer til ytelse utenfor allfarvei. Høyteknologisk utstyr, utsøkt komfort og trygghet er bare et par av grunnene til at denne bilen har blitt så populær som den har blitt.

Mercedes-Benz G

Denne ikoniske bilen har blitt et ikon, og har omtrent ikke endret formspråk siden den først kom ut som militærbil på slutten av 70-tallet. I mange år ble denne bilen oppgradert på ulike måter for å holde seg konkurransedyktig, men det var ikke før i 2018 at bilen ble totaloverhalt med ny plattform og ny innmat for å gjøre den om til en moderne bil i henhold til dagens standarder. Du kan selvfølgelig gi bilen et eget preg med kule felger online i ulike størrelser og design. Den grommeste V8-motoren gir deg både sportslighet og fremkommelighet, noe de fire låsbare differensialene hjelper til med.

Toyota Hilux og Landcruiser

Disse to arbeidshestene er ikke til å kimse av. De er praktisk talt uslåelige når det kommer til pålitelighet og fremkommelighet, men de er ikke nødvendigvis noen luksusbiler. Her får du likevel brukbart med komfort og til en langt mer fornuftig pris enn de ovennevnte bilene. Hiluxen er en pickup som gir plass til alt av utstyr på lasteplanet. Den finnes i både tredørs og firedørs variant med ulike nivåer av utstyr og motorvalg. Landcruiseren er en SUV med opptil syv seter og byr på mer komfort enn Hilux, men er også en arbeidshest uten likke.